Kompetancer

Har du brug for hjælp til ét eller flere af nedenstående punkter, så er MM Totalbyg den helt rigtige samarbejdspartner på dit næste hus-projekt.

- Projektering
- Byggesagsstyring
- Budgettering
- Byggepladsledelse
- Myndighedsbehandling
- Service m. opfølgning

MM Totalbyg - Bygger på tillid

Totalbyg er et entreprenør- og byggefirma, der udfører alle former for byggeri. Virksomheden blev stiftet i 2008 af Murermester Mads Sørensen, der med mange års erfaring indenfor byggebranchen er med til at sikre vejen til et godt resultat.
 
Virksomheden råder over dygtige medarbejdere, der medvirker til at sikre et solidt fundament og tegne en virksomhed i sund vækst.
 
MM Totalbyg - påtager sig ansvaret fra planlægning til udførelse

Succesfyldt byggeri starter ved skrivebordet. Detaljeret planlægning af de enkelte projekter i tæt samråd med bygherrer, arkitekter, ingeniører, myndigheder og andre sikrer, at alle byggeriets faser bliver gennemgået før det første spadestik. Det betyder, at MM Totalbyg kan garantere:

• Leveringssikkerhed
• Fast pris
• Kvalitetssikkerhed

Derfor påtager vi os gerne ansvaret fra planlægning til udførelse på alle niveauer og sikrer derved et problemfrit byggeri.
 
MM Totalbyg - yder rådgivning baseret på stor ekspertise og mange års erfaring

Det en god idé at inddrage MM Totalbyg så tidligt som muligt i beslutningsprocesserne. På den måde udnyttes knowhow og ekspertise bedst i det løbende samarbejde. MM Totalbyg lægger stor vægt på at sikre kunden den optimale kvalitet og tryghed.
 
Derfor styres opgaverne under hele forløbet efter de opstillede krav, og det sikrer kunden at de fastsatte mål overholdes.

MM Totalbyg | CVR: 33781776 | Hovedgaden 23, 8831 Løgstrup - Danmark | Tlf.: 24253769 | info@mmtotalbyg.dk